News
Top Headline
Coronavirus
Life Style
Tech & Science

Tjänster: Utredning vid bröstsmärta (CADScor)

CADScor+ EKG och blodtryck

Pris 2950 kr
Denna undersökning riktar sig till friska personer mellan 30 och 70 års ålder som har bröstsmärta. Om undersökningen blir negativ behövs ingen ytterligare undersökning. Vid positiv resultat får man gå vidare med kompletterande undersökningar.

Så här fungerar CADScor
När blod passerar genom ett förträngt kranskärl uppstår ett onormalt ljudmönster som kallas blåsljud. Ljudet är en viktig indikator på kranskärlssjukdom som inte kan höras med ett mänskligt öra eller stetoskop. CADScor®Systemet använder avancerad akustisk teknologi och algoritmer för att utföra den känsliga registreringen av blåsljud i hjärtljudet. Ju fler anomalier som upptäcks, desto högre är risken att patienten lider av kranskärlssjukdom. Baserat på en poäng från 0–99 kategoriseras varje patient i en riskgrupp: låg eller förhöjd risk. CADScor®System är CE-märkt och FDA-godkänt.

Så här går undersökningen till
CADScor®System är ett icke-invasivt tillförlitligt test fritt från strålning, som utförs på symtomatiska patienter. Systemet består av en allt-i-ett-enhet ungefär lika stor som en smartphone. Testet tar cirka tio minuter och utförs utan några påfrestande eller besvärliga procedurer. Inför testet vilar patienten fem minuter på britsen.

  • CADScor®-systemet placeras på bröstet med ett självhäftande plåster.
  • Läkaren informerar patienten om hur man ska andas under testet.
  • Testet utförs i inspelade slingor på 4x8 sekunder.
  • Inspelningarna filtreras och analyseras.
  • Ditt resultat visas på CADScor®-skärmen efter mindre än tre minuter.

Boka din tid >> Tidsbokning

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

our partners
our partners
our partners
our partners
our partners
our partners
our partners